Retourzendingen

Behoudens het recht van de koper om de goederen te retourneren in overeenstemming met deze voorwaarden, zijn alle verkopen definitief. Echter, Savedruk erkent, met inachtneming van de voorwaarden van deze clausule, dat er zich gevallen kunnen voordoen waarin het gepast is retourzendingen van de koper te accepteren, en Savedruk zal, op basis van geval tot geval beoordelen en overwegen om dit te doen.

Onder voorbehoud van de koper dienen claims voor tekorten, afwijkingen of defecte goederen schriftelijk te worden gemeld binnen 14 dagen na levering aan customerservice@savedruk.com

Tijdslimiet

Goederen moeten binnen 28 dagen na ontvangst van de levering worden geretourneerd, maar wij moeten de kennisgeving binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen ontvangen.

Voor alle perfecte retourzendingen worden 20% administratiekosten (heropslag) in rekening gebracht. Bezorgkosten worden niet terugbetaald, tenzij het artikel defect of beschadigd is. Een retourzending moet binnen 14 dagen na levering worden ontvangen.

U kunt uw bestelling(en) persoonlijk retourneren op het volgende adres Leeweg 3B 1161 AA Zwanenburg.

Gepersonaliseerde kleding

Geborduurde of bedrukte kledingstukken kunnen niet worden geretourneerd of geruild, behalve als de artikelen defect zijn. De maatspecificaties en kwaliteit moeten worden gecontroleerd voordat er wordt bedrukt of geborduurd.

Gelieve visuals voor decoratiewerk dat ter goedkeuring wordt opgestuurd zorgvuldig te controleren aangezien de klant bij goedkeuring de verantwoordelijkheid aanvaardt voor eventuele fouten hierin.

Wij kunnen geen goederen terugbetalen of omruilen die door de klant beschadigd zijn (vlekken, scheuren etc). De goederen moeten in verkoopbare staat aan ons worden geretourneerd. De artikelen zijn uw verantwoordelijkheid totdat wij de artikelen hebben ontvangen; wij adviseren dat u gebruik maakt van een postdienst die uw goederen verzekert en aangetekende verzend.