Maatwerk

borduurwerk op maat is een geweldige manier om u te onderscheiden van de massa.

Wij kunnen het borduren

Of het nu gaat om een geborduurd logo op een hoodie of een tekst op een jas.

Visuele identiteit

Vind een borduuroptie op maat die bij uw merk past.

Borduren

Borduren is een prachtige techniek om kleding, accessoires en textiel te verfraaien en te personaliseren. Het proces van borduren bestaat uit het aanbrengen van decoratieve stiksels op een stof met behulp van naald en draad. Borduren is een ambachtelijke kunstvorm die al eeuwenlang wordt toegepast en nog steeds erg populair is.

Bij het borduren kunnen verschillende materialen en technieken worden gebruikt, zoals kruissteek, platsteek, frivolité en appliqué. Het resultaat is een uniek en duurzaam decoratief effect dat de kledingstukken, accessoires of textielstukken extra uitstraling geeft.

Het borduren van logo’s, initialen, namen of andere afbeeldingen op kledingstukken zoals t-shirts, polo’s, jassen of petten is een veelvoorkomende toepassing van borduurwerk. Dit geeft een professionele en gepersonaliseerde uitstraling aan bedrijfskleding, teamuniformen of relatiegeschenken.

Het borduren van textiel heeft vele voordelen. Het is duurzaam en gaat lang mee, ook na veelvuldig wassen. Daarnaast zorgt borduurwerk voor een luxe uitstraling en een professionele afwerking. Het is een unieke manier om uw persoonlijke stijl of bedrijfsidentiteit te benadrukken.

Bij het zoeken naar een borduurwinkel of borduurder is het belangrijk om te letten op kwaliteit, ervaring en vakmanschap. Een goede borduurder zoals Savedruk kan u adviseren over materialen, technieken en ontwerpen die het beste bij uw wensen passen. Kies voor een borduurder die gebruik maakt van moderne apparatuur en hoogwaardige garens voor een perfect resultaat.

Kortom, borduren is een prachtige en ambachtelijke manier om kleding, accessoires en textiel te verfraaien en te personaliseren. Met de juiste materialen, technieken en ontwerpen kunt u unieke en duurzame creaties maken die echt het verschil maken. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer iets moois met borduurwerk.

Borduren
Offerte aanvragen

  Contact
   
  Openings Tijden: 
  Ma – Vrij  09:00 – 17:30

  Klanten service

  Services