Klanttevredenheid

Wij storten ons met passie op alles wat wij doen.

Premium kwaliteit

producten zullen voortdurend indruk maken op u en de eindgebruiker.

Creatief

buiten de kaders denken en problemen op een unieke manier kunnen oplossen.

Transferdruk

Transferdruk

Kleding bedrukken met transferdruk is een geweldige manier om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen aan je kledingstukken. Of je nu T-shirts, hoodies, petten of andere items wilt laten bedrukken, transferdrukken bieden een duurzame en professionele optie.

Transferdrukken is een druktechniek waarbij een ontwerp op speciaal papier wordt afgedrukt en vervolgens met hitte en druk op de kleding wordt overgebracht. Dit zorgt voor een scherpe en heldere opdruk die lang mooi blijft, zelfs na vele wasbeurten.

Het personaliseren van kleding met transferdrukken is ideaal voor bedrijven, verenigingen, scholen of gewoon als leuk cadeau. Met transferdrukken kun je gemakkelijk logo’s, namen, teksten of afbeeldingen op kleding laten bedrukken. Een ander voordeel van transferdrukken is dat het relatief snel geleverd kan worden vergeleken met andere druktechnieken zoals zeefdruk.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om kleding bedrukken met transferdrukken. Of je nu op zoek bent naar een subtiele opdruk voor een professionele uitstraling of juist opvallende en kleurrijke designs wilt, met transferdrukken is alles mogelijk.

Wil je jouw kleding laten bedrukken met transferdrukken? vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen je adviseren over de beste materialen en ontwerpen voor jouw specifieke wensen.

Kortom, kleding bedrukken met transferdrukken is een geweldige manier om je kledingstukken te personaliseren en een unieke uitstraling te geven. Met deze duurzame en professionele druktechniek kun je jouw kleding laten spreken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kledingstukken echte eyecatchers!

Offerte aanvragen

  Contact
   
  Openings Tijden: 
  Ma – Vrij  09:00 – 17:30

  Klanten service

  Services