Full colour digitaal bedrukte kledingtransfers

Als u slechts op zoek bent naar een eenmalig ontwerp, of een kleine oplage, dan is digitale transfer of vinyl transfer misschien iets voor u. Deze manier van bedrukken is ideaal voor vrijgezellenfeesten, schoolreisjes, geschenken en promotionele evenement kleding.

Digitale transfers

Dit zijn full colour digitaal bedrukte kledingtransfers die in verschillende vormen en maten gesneden kunnen worden. Na het drukken wordt de transfer onder extreme hitte en druk op uw kledingstuk geperst om het te laten hechten. Deze kunnen zowel op lichte als donkere kledingstukken worden aangebracht, de donkere overhemdentransfers zijn ondoorzichtig, dus laten de kleur van het kledingstuk niet door. De hoge kwaliteit van de digitale print maakt het ideaal voor ingewikkelde ontwerpen. Het is meestal een traag proces, dus het is niet aan te raden voor bulk afdrukken, en het is niet geschikt voor alle stoffen, omdat het vereist dat de kleding bestand is tegen hoge temperaturen.

Vinyl Overdrachten

Dit zijn vellen gekleurd vinyl, die in verschillende vormen worden gesneden. Het gesneden vinyl wordt vervolgens gewied om het overtollige vinyl dat niet nodig is in het ontwerp te verwijderen, en wordt dan met warmte op het kledingstuk geperst. Het wieden is een tijdrovend proces en dit proces is het meest geschikt voor grote vaste teksten, zoals gepersonaliseerde namen op hoodies enz. Net als digitale transfers wordt dit proces niet aanbevolen voor bulkbedrukking en is het niet geschikt voor alle stoffen, omdat het kledingstuk bestand moet zijn tegen hoge temperaturen.