100 % Gepersonaliseerd

Personaliseer kleding met jouw eigen op maat genaaide labels.

Plaatsing

geweven labels in de hals, op de zoom van de mouw of de onderste zoom van de kleding.

 

Milieu bewust

Oeko-Tex Standaard 10 gecertificeerd wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen.

Labels en Re-labelling

Labels en Re-labelling

Het belang van geweven labels en of re-labelling voor uw kledingstukken mag niet worden onderschat. Deze kleine, maar essentiële details voegen daarnaast een vleugje professionaliteit en merkidentiteit toe aan uw kledingstukken. Of u nu een modeontwerper, kledingfabrikant of retailer bent, geweven neklabels zijn een geweldige manier om uw merk te promoten en om bijvoorbeeld uw kledingstukken te onderscheiden van de rest.

Labels

Bij Savedruk zijn we gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige geweven neklabels voor allerlei soorten kledingstukken. Onze neklabels worden bovendien gemaakt van duurzame materialen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar labels met uw logo, merknaam, wasinstructies of maatvoering, wij kunnen het perfecte neklabel voor u maken.

Re-labelling

Naast het produceren van geweven neklabels bieden wij ook een re-labeling service aan. Echter als u kledingstukken heeft waarvan u de bestaande labels wilt vervangen door nieuwe geweven neklabels, dan kunnen wij u daarbij helpen. Onze re-labeling service is snel, efficiënt en betaalbaar, zodat u uw kledingstukken snel en gemakkelijk kunt rebranden.

Het hebben van geweven neklabels op uw kledingstukken biedt ook tal van voordelen. Allereerst zorgen ze voor een professionele uitstraling en geven ze uw kledingstukken een hoogwaardige uitstraling. Daarnaast kunnen geweven neklabels de herkenbaarheid van uw merk vergroten en dus uw klanten helpen om uw kledingstukken te onderscheiden van andere merken.

Bij Savedruk begrijpen we ook hoe belangrijk het is om op te vallen in de competitieve modewereld. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige geweven neklabels te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze neklabels zijn bovendien duurzaam, kleurvast en wasbestendig, zodat ze er na vele wasbeurten daarom nog steeds als nieuw uitzien.

Kortom bent u op zoek naar geweven neklabels voor uw kledingstukken of wilt u gebruikmaken van onze re-labeling service? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Savedruk voor u kan betekenen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw kledingstukken de aandacht krijgen die ze verdienen en uw merk succesvol wordt in de mode-industrie.

 

Offerte aanvragen

  Contact
   
  Openings Tijden: 
  Ma – Vrij  09:00 – 17:30

  Klanten service

  Services