Zeefdruk Experts

Savedruk maakt uw project gemakkelijk.Wij zijn branding experts met meer dan 12 jaar drukervaring.

Hoogwaardig eindproduct

Wij begrijpen het belang van een kwalitatief eindproduct. Van de juiste inkt tot het perfecte blanco T-shirt.

Prijs kwaliteit verhouding

U kunt erop vertrouwen dat Savedruk de hoogste kwaliteit levert tegen een eerlijke prijs.

Zeefdruk

Bent u op zoek naar zeefdruk en een effectieve en betaalbare manier om uw bedrijfslogo of boodschap op kleding en textiel te laten bedrukken? Dan is zeefdrukken de ideale oplossing voor u! Met zeefdrukken kunt u op een professionele en duurzame manier uw ontwerpen op diverse soorten kledingstukken en textiel laten bedrukken.

Zeefdruk techniek

Het proces van zeefdrukken is relatief eenvoudig maar zeer effectief. Bij het drukken wordt gebruik gemaakt van een zeef-raam waarin een speciale inkt wordt aangebracht. Vervolgens wordt het ontwerp of logo op de zeef gedrukt, waardoor de inkt door de openingen van de zeef op het textiel wordt gedrukt. Deze techniek zorgt voor een haarscherpe en duurzame bedrukking die niet zal vervagen bij het wassen.

Zeefdrukken is een zeer veelzijdige druktechniek die gebruikt kan worden voor het bedrukken van T-shirts, polo’s, hoodies, jassen, petten en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar promotionele kleding voor uw bedrijf, sportteam of vereniging, met zeefdrukken kunt u uw ontwerpen op een professionele en aantrekkelijke manier laten bedrukken.

Zeefdruk kwaliteit

Door te kiezen voor zeefdruk kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. De bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit en zullen lang mooi blijven, zelfs na vele wasbeurten. Hierdoor bent u verzekerd van een langdurige promotie van uw bedrijf of merk.

Bij het drukken van kleding en textiel zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van kleuren, formaten en ontwerpen. Hierdoor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw bedrijfskleding geheel naar eigen wens laten bedrukken.

Kortom, is zeefdruk de perfecte keuze voor het bedrukken van kleding en textiel. Met deze techniek kunt u op een professionele en duurzame manier uw logo of ontwerp laten bedrukken op diverse soorten kledingstukken. Kies voor zeefdruk en maak een blijvende indruk met uw bedrijfskleding! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

zeefdruk
offerte aanvragen

  Contact
   
  Openings Tijden: 
  Ma – Vrij  09:00 – 17:30

  Klanten service

  Services