Werkwijze en Kwaliteit

Save Druk biedt snelle service maar levert geen “snelle service” producten. Dat betekent in de praktijk dat ons werk altijd ‘custom made’ is en van hoge kwaliteit.

Aandacht, persoonlijk contact en maatwerk voor elke klus, is de basis van onze dienstverlening. Daarom heeft deze site geen optie om je ontwerp even snel te uploaden en te bestellen. Uit ervaring weten we namelijk dat dit uiteindelijk meer tijd kost en het vaker fout dan goed gaat.

Hoe gaan we te werk?

Omdat we zeker willen weten dat je krijgt wat je wilt hebben, bespreken we je opdracht altijd even persoonlijk. Zo kun je ons precies vertellen wat je zoekt, waar het voor is, welke eisen je stelt aan het eindresultaat en hoe jij het in je hoofd hebt. We kunnen je vragen stellen en adviseren om je zo gegarandeerd een prachtig eindproduct te leveren.

Minder tijd met meer aandacht

Het lijkt misschien niet zo, maar uiteindelijk scheelt onze werkwijze je ook nog eens veel tijd. Geen eindeloze online formulieren en mailwisselingen, maar persoonlijk contact waarin je direct mondeling doorgeeft wat je nodig hebt.

Printen en bedrukken

Onze prints zijn gemaakt van hoogwaardige kleurstoffen die op de ondergrond gedrukt worden. Wij controleren behalve de kleuren, ook de kwaliteit van de stof en de inkt. Juist deze combinatie vormt de basis voor een prachtig eindproduct.

Perfect tot in de puntjes

Diepe mooie kleurtonen en een haarscherp beeld is belangrijk om je te onderscheiden van de rest en een krachtige indruk te maken met je drukwerk.

De prints zijn zo gedetailleerd dat zelfs de kleinste imperfectie zichtbaar is. We vragen je daarom altijd een afbeelding in de hoogst mogelijke resolutie te leveren voor het allermooiste resultaat.

Formaten

Afhankelijk van uw ontwerp kunnen we prints leveren van klein tot groot.
Houdt er rekening mee dat de breedte van je print maximaal 1,35 kan zijn. De hoogte is niet gemaximeerd.

Borduren

borduren is een mooie, luxe en permanente manier om een naam, beeldmerk of afbeelding te vereeuwigen.

Op basis van je ontwerp maken we een borduurkaart die wordt ingevoerd.De kostprijs is afhankelijk van de grote van het ontwerp en het aantal steken.

Hoogwaardige techniek en materialen

Wij hanteren standaard een zeer hoge draaddichtheid en diverse stikrichtingen waardoor de stevigheid van het ontwerp vergroot wordt.

3D broduren

Afhankelijk van de ondergrond kunnen we ook 3D borduurwerk leveren. Hierbij wordt eerst een fijne buffer van foam geplaatst, waar het ontwerp vervolgens overheen wordt gestikt.De kostprijs is afhankelijk van de grote van het ontwerp en het aantal steken.

Formaten

Hou er rekening mee dat de maximale grootte voor borduren 30 cm bij 20 cm of 20 x 30 cm is.

Kwaliteit

Save Druk legt de nadruk op kwaliteit.

Dat doen we vanuit de onderstaande drie basisprincipes:

Zet het puntje op de i

Kwaliteit zit hem natuurlijk in de eerste plaats in de producten. Die moeten dus perfect zijn en dat is dan ook ons uitgangspunt. Wij zetten letterlijk en figuurlijk het puntje op de i.

Neem de tijd

Een ander onderdeel van kwaliteit is service. We vinden het belangrijk dat je bij ons een oprecht persoonlijk contact ervaart waardoor je zeker weet dat alle nodige aandacht wordt besteed aan jouw opdracht. Daarvoor nemen we de tijd. We zijn bereikbaar voor vragen en advies en denken graag met je mee over je ontwerp en welke techniek het beste past bij het resultaat dat je zoekt.
Maak het makkelijk

Tot slot zit kwaliteit in een stukje flexibiliteit. Daarom doen we bijvoorbeeld niet moeilijk als je liever je eigen product aanlevert om te laten bedrukken of borduren. We laten je ook geen ingewikkelde online formulieren invullen. Bel, laat ons weten wat je nodig hebt, stuur ons je ontwerp en we gaan aan de slag.

SAVE DRUK

Borduren, bedrukken en printen | Topkwaliteit en de allerbeste service